Αρχική Σελίδα

CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2 3
companyPics.title companyPics.title companyPics.title

 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαν μεγαλύτερο κατασκευαστή που ειδικεύεται στην παραγωγή του αντιδραστηρίου επίπλευσης στην Κίνα, το εργοστάσιό μας κρατά τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και η ισχυρή τεχνική δύναμη, η τρέχουσα ικανότητα παραγωγής μας είναι xanthates 50000mt κατ 'έτος, dithiophopsphates 10000mt κατ 'έτος, Thionocarbamates 5000mt κατ 'έτος. Διατηρούμε μια σχέση μακροπρόθεσμης και στενής συνεργασίας με περισσότερες από δέκα χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, περισσότερες από 100 εσωτερικές μονάδες επιχειρήσεων παραγωγής μη σιδηρούχων μετάλλων και πωλήσεων αντιδραστηρίων επίπλευσης.

   


  Προκειμένου να προσφερθεί το εσωτερικό και ξένο ορυχείο με τις καλύτερες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει δύο εργοστάσια κλάδων με την ετήσια παραγωγή 8000 τόνων που είναι διαφορετικοί στη dongchuan επαρχία Yunnan πόλεων Kunming περιοχής και στην επαρχία Gansu πόλεων Jinchang, φέρνουν καταλληλότερο για σημαντικότεροι χρήστης των περιοχών νοτιοδυτικών σημείων και βορειοδυτικών.

   

  Δεσμευόμαστε πάντα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας στην ειλικρινή διοικητική αρχή: φήμες πρώτα, ποιότητα πρώτα, λογική τιμή και στοχαστικές υπηρεσίες.

   

  Όλος εσωτερικός και στο εξωτερικό φίλοι είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις μας για επιχειρησιακή συνεργασία με τα αμοιβαία οφέλη.

   

   

 • Ε & Α

  Είμαστε αυστηροί με την ποιότητα των αντιδραστηρίων επίπλευσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
CHINA HUNAN KINSUN IMP. & EXP. CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Zhao Biao

Τηλ.:: 86 731 84589507

Φαξ: 86-731-84589500

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)